Kendskab til professionel billydkonversion Lydisolering: Disse misforståelser om billydisolering

- Jan 29, 2020-

1. Er bilens lydisolering nødvendig?


Der er ikke noget bekræftende svar her. Hvorvidt man skal lave lydisolering afhænger af rytternes subjektive følelser over bilens støj. Nogle mennesker er ikke følsomme over for støj, og det at køre støjende biler som Xiali og Qiyun føles ikke ubehageligt. Der er også mennesker, der er meget følsomme over for støj. Regal vil også føle sig utilpas i øret, når det er omkring 200.000 Magtons. På dette tidspunkt er lydisoleringsbehandling nødvendig. Følg derfor ikke trenden, ikke lydisolering, afhænger af, om du virkelig har brug for det.


2. Skal køretøjet være lydisoleret?


Hvis du vil afbryde støj, skal du først forstå, hvor støjen kommer fra, og kende kilden til støj, så kan vi "afhjælpe situationen." Mange bilejere kommer til mig for at lave lydisolering eller konsultere lydisoleringsåbningerne og bede hele bilens lydisolering. Det ser ud til, at de kun kender billydisolering, faktisk er ikke alle biler egnede til billydisolering.


For nogle modeller er deres egen lydisolering ikke dårlig, eller kun en bestemt del af lydisoleringen er ikke på plads, det er ikke nødvendigt at udføre hele bilens lydisolering, så længe den er målrettet. For eksempel, hvis du kun føler, at dækstøjen er høj, behøver du kun at installere stødabsorberende plader på bagagerumsdøren og hjulnavet og derefter lægge lydabsorberende bomuld på det, vil effekten blive meget forbedret, men du anbring det ikke på steder, hvor vand er let at komme ind, f.eks. dørpaneler Lydabsorberende bomuld.


3. Bruges mere lydisoleringsmateriale, jo bedre er lydisoleringseffekten?


Lydisoleringsmetoden er meget speciel. Hvis det ikke gøres godt, kan lydisoleringseffekten være værre end den originale bil. For eksempel startede en Honda Fit-bil med en masse 4 dørs lydisoleringsmaterialer, hvilket er omkring 30% mere end den nuværende praksis. Efter at have afsluttet det, fandt jeg, at efter at have lukket døren, føltes det meget øreborende. Det er at isolere for meget høj- og højfrekvenslyde, lavfrekvenslyde er fremtrædende, og følelsen af balance går tabt. Der er en fornemmelse af, at trommehindene smækkes, når døren lukkes. Dette er faktisk et problem. For mange!Et par af:Kendskab til billydisolering Næste:Kun 1% af mennesker kender den lille viden om lydisolerede døre og vinduer