Gongda elektroakustisk absorptionsfusion akustik blev afvist, aktiekurs steg 148,91% i år

- Feb 10, 2020-

Om aftenen den 12. december, tongda elektroakustiske co., LTD. (tongda elektroakustisk co., LTD., 002655) annoncerede, at selskabets absorption og fusion af Wanmo akustikteknologi co., LTD. (i det følgende benævnt "wanmo akoustics") og relaterede transaktionsspørgsmål blev ikke godkendt af arbejdsmødet i fusions- og omorganiseringsudvalgets komité i det børsnoterede selskab i CSRC. Handel med selskabets aktier genoptages fredag ​​den 13. december 2019
Årsagen til CSRC's afvisning er, at afsløringen af ​​det faktum, at den faktiske controller af al magiakustik ikke har ændret sig i de sidste tre år, ikke er tilstrækkelig, og al magiakustik 'salg og fortjeneste er meget afhængig af nærtstående parter, som overholder ikke de relevante bestemmelser i artikel 43 i de administrative foranstaltninger til omorganisering af materielle aktiver for børsnoterede selskaber.
På nuværende tidspunkt er avonsound, et datterselskab af al magisk akustik, blevet den kontrollerende aktionær i selskabet med en andel på 15,27% i selskabet. Ændringen blev foretaget i 2017.
Ifølge meddelelsen er den oprindelige kontrollerende aktionær af total elektrisk lyd weifang high-tech, den oprindelige faktiske controller er zhao duren, Yang jinjun, dong xiaomin, ge xiangjun. I december 2017 underskrev weifang gaoke og ai sonology, et datterselskab af wanmoacoustics, en aktieopkøbsaftale mellem weifang ai sonology technology Co., Ltd. og weifang gaoke electronics Co., Ltd. på Shandong Gettop Acoustic Co., Ltd. Overførslen blev afsluttet den 6. marts 2018. Efter afslutningen af ​​registreringen af ​​overdragelsen af ​​aktier er den største aktionær og den faktiske kontrollerende for selskabet ændret. Den kontrollerende aktionær er ændret til ai sonology, og den faktiske controller har ændret sig til xie guanhong.

Et par af:Akustisk panel til lydinflation Næste:Lydisolering