Om os

Shenzhen Vinco Lydisolering materialer Co, Ltd er specialiseret i lydisolering materialer i mange år og levere med forskning og udvikling, produktion, salg og eftersalgsservice af produkterne.

Vinco-produkter dækker Aktivitetsafskærmning, lydisoleringspaneler, lydisoleringsskum, vægisolering, gulvlydisolering, loftslydisolering, rørisolering, akustikpaneler, akustisk isolering, lydabsorberende paneler, isoleringsmaterialer, lydabsorberende skum og så videre.

Som et højteknologisk firma er vores produkter forsynet med brandsikre, vandtætte, korrosionsbeskyttede, modstandsdygtige, strakte, rillede og lette at konstruere, lave omkostninger, de mest uoverskuelige er de miljøvenlige og høj lydisolering.

Produkterne er meget brugt til boliger, fabrikker, maskine rum, mødelokale, multi-funtion værelse, KTV, rør, kontor, bil og mange andre steder.

Vinco har fokus på lokale styrker mens man ser på verden, duo til stærk innovation, pålidelig kvalitet og høj prisudvikling, Vinco produkter har været meget populære hos kunderne.

Vores forretningsmål er at blive et professionelt firma, der beskæftiger sig med forskning og udvikling og fremstilling og stive mest for det.

Vi har et komplet sæt computerstyrede maskiner og professionelle tekniske arbejdere for at sikre vores produkt i høj kvalitet. Vores årlige salg kan nå op til 500.000 kvadratmeter lydisoleringsmaterialer, akustiske produkter, bevægelig partition, kompositmaterialer. Velkommen til at besøge vores fabrik for at opbygge et langsigtet forretningsforhold. Vi vil tilbyde dig den bedste service, god kvalitet og konkurrencedygtig pris.